Nyårssupén på Gondolen blev fullbokad på bara några timmar. Med anledning av den enorma efterfrågan har vi bestämt oss för att göra Gondolens matsal större genom att ta över Ulriksdals Värdshus i Ulriksdals slottspark på nyårsafton.
Vi öppnar dörrarna till Ulriksdals Värdshus klockan 18:00 och serverar middagen klockan 19:00. När vi ätit färdigt i lugn och ro kommer bussar och hämtar oss (beräknat till ca klockan 22:30 – 22:45) så att vi är på plats på Gondolens takbar, Pelago, i god tid innan tolvslaget. Bussresan och ett glas champagne att skåla med till tolvslaget ingår i menypriset för er som väljer att äta nyårsmiddag på Ulriksdal.
Klicka här för att boka Gondolens nyårssupé på Ulriksdals Värdshus.
Nyårssupén
Med reservation för eventuella förändringar.
Kanapéer
Tartelette med sotad pilgrimsmussla, avokado, fingerlime och Baerii kaviar
Tartar på svensk hängmörad oxfilé, örtemulsion och löjrom från Kalix
Pâte à Choux fylld med gruyère och färsk vintertryffel
Förrätt
Grillad hummertartar med emulsion på husets xo-sås, ingefära, chili och syrlig sallad
Fiskservering
Smörpocherad torskrygg med champagnesås “Grand Cru” löjrom, Baerii kaviar, forellrom och gräslök
Köttservering
Oxfilé “Tournedos Rossini” med halstrad anklever, sauterad spenat, picklad syltlök, madeirasky och färsk vintertryffel
Dessert
Glace au four på vaniljglass och åkerbär och kaffegodis
Pris: 2495 kr/person
Vi har möjlighet att tillgodose laktosfri, glutenfri, nötfri och pescetarisk kost, övriga allergier kan vi tyvärr ej tillgodose på nyårsafton.
Notera att vi inte har möjlighet att göra avsteg från den fasta menyn och att eventuella allergier behöver vara oss tillhanda senast 48 timmar innan besöket. Eventuella allergier som ej är föranmälda kan ej tillgodoses på plats.
Hitta till Ulriksdals Värdshus
Ulriksdals Värdhus ligger vackert belägen i Ulriksdals Slottspark i Solna. Du tar dig enkelt hit genom att ta tunnelbanan till Bergshamra och sedan gå en kort promenad till värdshuset, alternativt buss 503.