Hero banner

Kungarummet

Kungarummet är en privat och exklusiv plats för speciella tillfällen, perfekt för sällskap upp till 30 personer. Med oslagbar utsikt och förstklassig service, är detta den perfekta platsen för att skapa minnesvärda stunder.

 
Utsikt över Stockholm och Saltsjöns inlopp från Gondolen

OM KUNGARUMMET 

Kungarummet är en plats där historia och samtid möts. Invigt av Kung Gustav V vid Gondolens öppning 1935, har detta rum bevarat sin ursprungliga inredning och charm. Väggarna pryds av historiska porträtt och konstverk som skapar en sofistikerad atmosfär. Stora fönster erbjuder en panoramautsikt över Stockholm, vilket gör varje tillfälle speciellt.

Rummet är elegant möblerat med bekväma stolar och smakfullt dekorerade bord. På väggarna sitter vackra träpaneler och mjuk belysning ger en varm och inbjudande känsla. Här kan du uppleva en unik atmosfär där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en minnesvärd upplevelse.

svbr

Kungarummet kan bokas för större sällskap och rymmer upp till 30 personer, vilket gör det idealiskt för både affärsmöten och personliga firanden. En av våra gäster beskrev det som "en resa tillbaka i tiden, med modern komfort och en känsla av kunglig elegans." Upplev en bit av historien i en miljö som är både exklusiv och inbjudande, perfekt för att skapa minnesvärda stunder.

  • slide 1
  • slide 2
svbr

BOKA KUNGARUMMET

Till Kungarummet välkomnar vi sällskap om 12 till 30 personer. Här vill vi att alla gäster äter samma meny, naturligtvis med undantag för eventuella allergier.