Nyårsfirande på Gondolen

I år bjuder vi, tillsammans med våra grannar och systerkrogar: Café Klotet och Pelago, in till Stockholms största nyårsfirande med den absolut bästa utsikten du kan uppleva på nyårsafton.

 

På Gondolen kommer du att få avnjuta en klassisk nyårssupé i fem serveringar, med möjlighet att köpa till dryckespaket. I matsalen kommer stämningen på nyårsafton att lyftas av livejazz, framförd av vårt husband som spelar från öppning till stängning.

 

Nyårssupén (med reservation för eventuella förändringar):

Serveras från kl. 17:00

 

Tre kanapéer: oscietra caviar, pilgrimsmussla, löjrom

 

Skaldjurscocktail

 

Piggvar, Champagnesås, löjrom och caviar

 

Oxfilé provençale

 

Choklad, kaffe och körsbär

 

Pris per person för menyn: 1850 kr

Notera att vi har begränsade möjligheter att tillmötesgå önskemål om specialkost. Vänligen kontakta restaurangen vid frågor.

 

Nyårslunch i matsalen samt ostron och Champagne i Bar Zeppelin

Under lunchen på nyårsafton kan du avnjuta rätter från vår à la carte-meny, alternativt en mindre variant av nyårssupén – i tre serveringar i stället för fem. Uppe i Bar Zeppelin serverar vi ostron och champagne från öppning till stängning, och under kvällen kommer vi bjuda in olika DJ:s som spelar nyårsfestlig musik för oss ända in på småtimmarna efter tolvslaget.

 

Boka ditt bord i god tid

Om du vill äta din nyårsmiddag eller lunch hos oss rekommenderar vi att du bokar bord i god tid. Vill du komma och skåla i Bar Zeppelin är det bara att svänga förbi när det passar, där gäller drop-in.

 

Boka biljetter för att uppleva tolvslaget med Stockholms bästa utsikt

Vill du vara säker på att just du får uppleva tolvslaget på en plats som erbjuder Stockholms bästa utsikt? Då förbokar du en biljett upp till Pelago. När du bokar nyårsmiddagen hos oss kan du i samband med det välja att även boka biljetter till Pelago.

 

Du kan även förköpa enskilda biljetter till Pelago på pelagosthlm.se. I biljettpriset ingår ett glas Champagne. Klicka här för att läsa mer om Pelagos nyårserbjudande och köp enskilda biljetter.

 

Nyår på Café Klotet och i Pergolan

På Café Klotet, som ligger vägg i vägg med Bar Zeppelin, kan du avnjuta en varm och avslappnad nyårsstämning, med en sharing-meny som för tankarna till en mysig hemmamiddag. Och i Pergolan, Pelagos inglasade matsalsdel, finns chansen att boka ett långbord för en privatsittning tillsammans med tre andra sällskap. Självklart är det säsongens godaste grillrätter som står på menyn!

Klicka här för att läsa mer om Café Klotets nyårsfirande och boka bord.

Klicka här om du är nyfiken på att ta reda på mer om nyårserbjudandet i Pergolan på Pelago.

 

Höstfest

Onsdag den 23 oktober bjuder vi in till en höstfest i hela restaurangen för att fira in årstiden och skapa en härlig kväll tillsammans med dig. Festen bjuder på något för alla – oavsett om du känner för ett enklare häng med goda drinkar och skön musik, eller en välkomponerad middag i matsalen.På våning 12 i Bar Zeppelin väntar en fullspäckad helkväll. DJ-duon Luciano & Mr Tophat inleder kvällen med ett set från kl. 18 till 21, följt av ROLLERBOYS som tar över och spelar fram till midnatt. Samtidigt kan du uppleva ett spännande vernissage med konstnären Moa Romanova, och premiären av vår senaste drinkkreation: Mini Martini. Det är den perfekta cocktailen för dig som enkelt vill slinka in och njuta av något gott och roligt, oavsett tillfälle.

 

Samtidigt erbjuder vi en exklusiv höstmeny i matsalen mellan 23–25 oktober. Här kan du njuta av en omsorgsfullt tillagad meny med säsongens bästa vilträtter i fokus. Den 23 oktober förhöjs upplevelsen i matsalen av stämningsfull livejazz, framförd av den framstående gästartisten Champian Fulton. Hon bjuder på jazzig musikunderhållning i flera omgångar mellan kl. 18 och 23.

 

Det är drop-in som gäller i Bar Zeppelin, så titta gärna förbi när andan faller på. Vill du säkra din plats för att avnjuta höstmenyn i matsalen, rekommenderar vi att du bokar bord i förväg.

 

Vi ser fram emot att fira hösten tillsammans med dig!

 

Höstmenyn 23–25 oktober (med reservation för eventuella förändringar):

Du kan såklart även beställa något från vår á la carte-meny den 23–25 oktober.

 

Tartelette fylld med rostad karljohanssvamp, balsamico, timjan och hösttryffel

 

Handskuren tartar på hjortinnanlår, jordärtskocka, Kalixlöjrom och granskottsolja

 

Sotad hjort, hösttryffel, karamelliserad grädde, svarta vinbär, potatisgratäng och sky på madeira och portvin

 

Bakat svenskt äpple, karamelliserad smördeg och vaniljsås

 

Pris: 950 kr