Den 10 november bjuder vi in till en oförglömlig kväll då vi firar Mårtensafton med en modern tolkning där tradition möter nytänkande.
Köksmästare Patrik Castillo har skapat en meny som hyllar svensk gastronomi med rätter som svartsoppa med krås, stekt gås och spettekaka till efterrätt. Varje rätt är omsorgsfullt komponerad för att ge en unik smakupplevelse, och till middagen erbjuder vi även ett exklusivt vinpaket som förhöjer smakerna.
Mårten gås-meny (med reservation för förändringar):
Serveras både lunch och middag. Vanlig á la carte serveras också.
Nybakat surdegsbröd med gåsrilette
(Svartsoppa finns att få för den som vill utan extra kostnad)
Terrine på gås och anka, picklade kantareller och äpple
Stekt gåsbröst, confiterat lår, gräddsås, brysselkål, rödkål och potatispuré
Skånsk äppelkaka med vaniljsås
Pris: 825 kr
Kvällen ramas in av livemusik från vårt hyllade jazzband för en extra stämningsfull atmosfär. Då Fars dag också infaller den 10 november är detta ett perfekt tillfälle att ta med pappa till Gondolen och tillsammans njuta av en kväll fylld av goda smaker och firande.
Boka ditt bord idag – drop in-platser finns i baren. Varmt välkommen till Mårten gås-firande på Gondolen!